Animal Reiki

Ontdek de helende kracht van Reiki voor dieren. Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode om stress te verminderen, ontspanning te bevorderen en spirituele groei te stimuleren.

Dieren zijn dol op Reiki, en het helpt hen op dezelfde manier als bij mensen. Het balanseert en voedt het fysieke lichaam, en creëert harmonie tussen mentale en emotionele energie. Vooral bij getraumatiseerde dieren of dieren met fysieke/gedragsproblemen is Animal Reiki zeer effectief.

Reiki herstelt de natuurlijke energiestroom die dieren altijd omringt. Anders dan mensen, behouden dieren dit contact met Reiki, en een Reikibehandeling herstelt deze verbinding. Dieren zijn oprecht ontvankelijk en genieten vaak intens van Reiki. Ontdek de heilzame werking van Reiki voor jouw dierenvrienden! 

Bij jou thuis of op afstand!

Wil je een afspraak maken voor je dier dan kan ik of op locatie langskomen maar ik kan de behandeling ook op afstand doen en je dier vanuit huis behandelen terwijl hij lekker thuis in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. We spreken samen een goed moment af, ik geef aan wanneer ik start en na afloop krijg je een kort verslagje van mij met eventuele bevindingen. 

Afstandsbehandeling

Een behandeling op afstand is een hele effectieve manier om een dier te kunnen helpen. De foto van dit paard ontving van zijn eigenaren aan het einde van de reiki sessie op afstand. Het paard was zo ontspannen dat het er lekker bij is gaan liggen. 

Bij jou thuis

Ik vind het belangrijk dat een dier zich helemaal op zijn gemak voelt tijdens mijn behandeling. Een bekende eigen omgeving helpt dan snel om te ontspannen en de reiki te ontvangen.