Reiki voor dier en mens

Reiki is een energetische healing methode om stress te verminderen, te relaxen, en spirituele groei te geven die healing mogelijk maakt. Reiki is een eenvoudige, natuurlijke, en veilige methode van energie healing die iedereen gebruiken kan. 

Reiki gaat hand in hand samen met alle andere medische-, dierenarts-, en therapeutische technieken om bijwerkingen te verminderen en om genezing van je dier te bevorderen.

Reiki kan ook gebruikt worden bij dieren, dieren houden van Reiki. Reiki kan dieren helpen op dezelfde manier zoals dat gebeurt bij mensen: Om het fysieke lichaam te balanceren en te voeden, en om balans te brengen tussen de mentale en emotionele energie. 

Animal Reiki is heel erg effectief bij dieren die zijn getraumatiseerd, of die fysieke en/of gedragsproblemen hebben. 

Dieren zijn zeer ontvankelijk voor Reiki. Net zoals een mens eigenlijk altijd in contact staat met de Reiki om zich heen, heeft een dier dat ook. Het verschil is dat de mens door allerlei opvattingen, levenswijze, stress, enz., het contact met Reiki is kwijt geraakt. Door een Reikibehandeling wordt de Reiki energiestroom weer hersteld. Het mooie bij dieren is dat zij geen afkeer hebben en hun reactie is altijd eerlijk en oprecht. De meeste dieren staan open voor het ontvangen van Reiki. Zij kunnen er heerlijk van genieten, zoals jij ook!

Bij jou thuis of op afstand!

Wil je een afspraak maken voor je dier dan kan ik of op locatie langskomen maar ik kan de behandeling ook op afstand doen en je dier vanuit huis behandelen terwijl hij lekker thuis in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. We spreken samen een goed moment af, ik geef aan wanneer ik start en na afloop krijg je een kort verslagje van mij met eventuele bevindingen.