Edelstenen voor jouw dier en jou

'Alles bestaat uit energie, zoals de meeste mensen weten. Onze omgeving, mensen, onze gedachten, emoties; alles. Zo heeft ook alles, zoals kleur en geluid, een bepaalde trillingsfrequentie. Daarom kan een kleur of geluid zoveel impact hebben op ons en alles om ons heen.'


'Ook edelstenen zijn energie en hebben een bepaalde frequentie.
'Door hun energie kunnen edelstenen de balans in het lichaam van een dier en in ons lichaam bevorderen, zodat heling kan plaatsvinden. Uiteraard is het niet de bedoeling om edelstenen als vervanging voor een dierenarts of dokter te zien. Het kan een hulpmiddel voor het welbevinden van je dier of je eigen welbevinden zijn, maar geen geneesmiddel. 


Er zijn honderden verschillende edelstenen en die hebben allemaal een andere werking waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Maar daar help ik je graag bij. Wanneer je mij de naam van het dier, de geboortedatum, een foto en een korte omschrijving van het dier (of de mens) stuurt dan ga ik op zoek naar de perfecte steen. Ik heb geen stenen op voorraad maar ga in die honderden stenen op zoek naar precies die ene steen die bij jouw dier of jou past!

Hoe ik dat doe?
Ik stem me op afstand op jouw dier of jou af, neem de omschrijving van het dier en de klacht mee, en ga door middel van mijn edelsteenkaarten en boeken op zoek naar de perfecte steen. Vervolgens ga ik die kopen en maak er een persoonlijk cadeautje voor jouw dier of jou van met een omschrijving van de steen! Dit kan dus een paar dagen sturen omdat ik zeker wil weten dat ik de juiste steen uitkies maar zodra ik alles af heb komt het met liefde via de brievenbus jouw kant op.

Dit kan zijn in de vorm van een edelsteenhanger voor aan de halsband van je hond of kat, een mooie hanger voor in een vogelkooi of knaagdierenkooi maar ook een armband of ketting voor een mens is een optie.

Allemaal leuke betaalbare en unieke cadeautjes voor dieren en mensen. Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: [email protected]

Een paar voorbeelden, maar alle items en afstemmingen zijn uniek:

Edelsteenhangers

Prachtige edelsteenhangers specifiek en helemaal afgestemd op de behoefte van jouw dier. Voor honden, katten of paarden maar bijvoorbeeld ook een leuke hanger voor in een vogelkooi of knaagdieren kooi.

Ik maak de persoonlijke hangers vanaf slechts€ 9,95

Bestellen kan door een mailtje te sturen en ik kijk dan graag samen met jou naar de beste oplossing! [email protected]

Edelsteenhangers 

Chakra hangers

Mooie glazen flesjes met een hanger met specifieke (chakra) edelsteen. 
Leuk als uniek cadeautje om ergens neer te zetten maar ook om de steen en de hanger te dragen als sieraad!

€ 14,95 per stuk

Armbanden

Specifieke armbanden die je extra kracht geven daar waar jij het nodig hebt!

€ 14,95

Edelsteenhanger

Een persoonlijke edelsteenhanger voor aan een kettinkje, persoonlijk afgestemd op de ontvanger. 

€ 9,95

De gouden driehoek

De Gouden Driehoek is een combinatie edelstenen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie edelstenen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan. 

De gouden driehoek dankt haar naam aan de complete energie die deze drie stenen samen hebben: liefde, inzicht, balans en harmonie. Door deze kristallen in een driehoek te leggen zullen ze elkaars krachten versterken. 

De Gouden Driehoek transformeert negativiteit en zorgt voor positieve energie, rust en harmonie. En wie wil dat nou niet in huis?

Edelsteen ketting

Een prachtige hanger om je steen in te dragen. Een steen die ik speciaal op jouw behoefte afstem!

€ 14,95

Turkoois

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het  brengt evenwicht: turkoois kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen. 

 

Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.

Verkrijgbaar als hanger (€ 9,95) voor aan de halsband van je huisdier of aan een kettinkje voor jou. 

Sodaliet

Sodaliet is een prachtige geneeskrachtige edelsteen met een kalmerend en ontspannend effect op hyperactieve of agressieve dieren. Het brengt de energie van het dier weer in balans. De steen helpt bij het ontstressen en geeft het dier vertrouwen. 

De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. 

Lichamelijk werkt Sodaliet positief op de hormoonhuishouding en ondersteunt onder andere bij klachten van keel, hals en strottenhoofd. Het werkt koortsverlagend, bloeddrukverlagend, verkoelend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.


Verkrijgbaar als hanger (vanaf € 9,95) voor aan de halsband van je huisdier of aan een kettinkje voor jou. Of als knuffelsteen voor in de mand van je huidieren of voor in je broekzak (€12,95). 

Bergkristal

Bergkristal wordt ook wel de meester onder de edelstenen genoemd. Het is een hele zuivere en geneeskrachtige steen. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking. Bergkristal versterkt de werking van elke edelsteen die je erbij draagt, en is dus goed te combineren met de andere edelsteen die je kiest voor aan de halsband of in de mand. 

Werkt reinigend en vitaliserend en vergroot de concentratie. Bergkristal is een goede helper bij alle ziektes die te maken hebben met het uit balans zijn van het evenwicht tussen geest en lichaam, dus zeer geschikt voor dieren die last hebben van reisziekte zoals wagen en zeeziekte. Daarnaast ook zeker geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. 

Bergkristal zorgt voor evenwicht van alle chakra`s omdat het zo goed in staat is om zowel energie te ontvangen, als om energie te geven. Lichamelijk werkt Bergkristal zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. 

Verkrijgbaar als hanger (vanaf € 9,95) voor aan de halsband van je huisdier of aan een kettinkje voor jou. Of als knuffelsteen voor in de mand van je huidieren of voor in je broekzak (€12,95). 

Labradoriet

Labradoriet is misschien niet meteen de mooiste steen maar is wel een sterk beschermende en spirituele steen die jouw dier de juiste ondersteuning kan bieden. Hij helpt je dier bij het verwerken van spanningen in zijn omgeving. Labradoriet stimuleert de stofwisseling en helpt bij onzekerheid.Het brengt je dier minder snel van zijn stuk.

Deze steen beschermt het eigen energieveld (aura) tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen werkt de steen bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op de ogen.

Verkrijgbaar als hanger (vanaf € 9,95) voor aan de halsband van je huisdier of aan een kettinkje voor jou. Of als knuffelsteen voor in de mand van je huidieren of voor in je broekzak (€12,95). 

Lapis Lazulli

Lapis lazuli is een prachtige en zeer spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht en geeft innerlijke rust en vrede. De steen vergroot het zelfvertrouwen, helpt dieren beter te luisteren en vermindert onnodig krabben, neurotisch gedrag en epilepsie. Lapis Lazuli helpt ook tegen huidwondjes, eczeem en andere huiduitslag. 

Lapis Lazulli bevordert het reukvermogen en kameraadschap. Ondersteunt een hond om weer te leren in eerste instantie zijn neus te gebruiken.

Lichamelijk  helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. 

Verkrijgbaar als hanger (vanaf € 9,95) voor aan de halsband van je huisdier of aan een kettinkje voor jou. Of als knuffelsteen voor in de mand van je huidieren of voor in je broekzak (€12,95).