Recensies

Sjan

Ook wij hebben een bange hond voor vuurwerk. Mijn dochter raadde Esther aan. Versteld waren we over het resultaat zij liep buiten weer rustig los en oudjaar lag ze rustig onder de tafel te slapen. Af en toe bij extreem harde knal keek ze even op. Geweldig

Sabine

Onze Rubia heeft vanuit haar Spaanse verleden een flinke angst voor harde knallen. Vuurwerk en onweer. Een donderslag is genoeg om haar een ongecontroleerde lichamelijke reactie te krijgen. Rillen, hijgen, kwijlen en blinde paniek dit kan dan ook echt beste lang aanhouden. Met onweer slaap er iemand beneden bij haar. Oud en nieuw is dan ook echt dramatisch voor haar.

Esther bood ons aan om te kijken of we met Reiki de angst wat konden verminderen. Afgelopen vrijdag is ze behandeld. Gisteren staken ze echt een hele grote vuurwerk pot af. Veel flitsen, harde knallen. Ik schrok me zelf helemaal kapot. Rubia lag te slapen, hief haar hoofd, staart een beetje tussen haar benen. Maar daar bleef het wonderbaarlijk bij! Binnen twee minuten sliep ze weer! Het is niet helemaal eruit maar het valt in het niet bij de reactie voorheen. Ze wordt voor oud en nieuw nog eens behandeld en dan hopen dat we het nieuwe jaar een stuk relaxter in te kunnen gaan.

Macy

Sinds 5 dagen gebruik ik de essentiële oliën lavendel door Guus ze oren. Guus heeft snel last van veel oorsmeer met soms ontstekingen. Sinds ik dit spul gebruik is de jeuk aan zijn oren zichtbaar minder geworden. Ik heb Guus de lavendel laten ruiken en kreeg een lik over me hand. Guus geniet er van als ik zijn oren er mee behandel. Ik raad iedereen aan eerst een alternatief te proberen voor je weer naar de DA stapt. Bedankt voor de goede en fijne uitleg. Wij zijn je dankbaar❤️ 

Heidi

Goede service. Persoonlijke aandacht. Echt top bedrijf. Ben erg blij met de stenen voor Hope. Ze werken goed. 

Kim

Esther heeft me enorm goed en lief geholpen met mijn vogeltje Sushi die enorm veel last had van mijn stress. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren, ze heeft een reiki sessie gehouden met mijn vogeltje en daarna heb ik van Esther steentjes gekregen om in de vogelkooi te hangen. Sindsdien gaat het zo enorm veel beter met mijn vogel-kindje. 

En een gelukkig vogel-kindje is een gelukkige vogel-mama 

Nina

 Super tevreden!

Esther heeft Bobbie op afstand een reiki behandeling gegeven. Ik heb dit als heel fijn ervaren! Ze weet wat ze doet. Na de reiki behandeling koppelt ze terug wat ze gezien en gevoelt heeft. Dit klopte ook bij Bobbie! Ze is super begaan en vriendelijk. Ik raadt Animalreiki zeker aan voor je lieve viervoeter. 

Margo

wij hebben vorige week reiki op afstand mogen ontvangen voor Siep

hij was mat oud & nieuw 

echt helemaal van de wap geraakt

na de reiki was hij echt lekker rustig geworden 

toen esther begon 

merkte ik het meteen aan Siep hij had echt zoiets wat gebeurt er 

en daarna echt relax op de bank 

heerlijk om te zien 

dankjewel hiervoor

Mariette

Ik heb Esther onlangs benaderd voor de begeleiding van een ingreep bij onze Boomer Milly. Ik ben uiterst onder de indruk van de werkwijze van Esther. Ze heeft Milly en ook mij het vertrouwen gegeven in de ingreep en rust gebracht.  ook voor mij! Alles met veel liefde en respect. Bedankt lieve Esther. Ga zo door ik beveel je zeer aan 
Groeten Mariëtte

Anne

1000 x dank! Ik heb zoveel aan je ondersteuning gehad

Lyanne

Ik heb reiki en olie en steen ingezet voor een cursist met een puberhond die hoog in zijn hormonen zat.
Heel blij met t resultaat! De puber is meer gaan aarden, heeft meer focus op zijn baas en heeft zelf ook meer rust in zijn lijf gekregen! 
Kortom, ik zou het zo weer inzetten! 
Daarbij vond ik de uitleg en de mooie tekst die bij de steen en olie geleverd werden bijzonder hartverwarmend en professioneel! 
Dankjewel Esther! Heel fijn samen gewerkt!

Margriet

Esther heeft voor ons 5 stenen uitgezocht en daar een duidelijke en persoonlijke beschrijving bij gemaakt. Het waren echt 5 aparte kadotjes en ook de kinderen vonden de beschrijving en "hun" steen heel bijzonder. 

Ze waren ruim op tijd binnen (voor kerst) en via track en trace te volgen. We zijn erg blij met de stenen én met de mooie beschrijving erbij.

Anja

Twee mooie stenen besteld voor de hond, helaas was die voor de halsband (de sluiting) kapot en steentje weg. Maar na berichtje heb ik een nieuwe gekregen met nog een leuk presentje. Dus ik ben zeer tevreden over de service en communicatie. 

Christel

 We hebben mooie stenen gekregen, met duidelijke uitleg. Ben er heel blij mee. Heb ook een steen cadeau gegeven. Esther heeft voor deze hond d ook een mooie steen uitgekozen.  Baas en hondje zijn er blij mee. Een echte aanrader. 

Suzanne

Vorige week heeft Esther de tijd genomen om een reiki te doen met mijn lieve Tino. Een lieve puberhond uit Roemenië. En wat stond ik versteld wat er uit haar reiki kwam. Een aantal dagen later merk ik echt het resultaat hiervan. Tino is een hondje dat snel last heeft van prikkels. Door de reiki merk ik dat hij de prikkels makkelijker en sneller los kan laten, hij is rustiger. Echt enorm bedankt lieve Esther en ook voor de mooie edelsteen.Trudie

 De steen die mijn pup bij zich draagt , en ik ook, heeft de connectie met elkaar sterker gemaakt en hem meer vertrouwen gegeven! 

Hanneke

Animalreiki is Esther en Esther is Animalreiki. Persoonlijk, rust, edelstenen, echte aandacht, tijd, goede en snelle service. Esther heeft al een aantal keer een steen passend voor onze Fons (hond) uitgezocht. Ze luistert naar de behoefte en wensen van de hond via hetgeen ik vertel en neemt daarin dan een keuze. De stenen worden als een kadootje geleverd met wederom een persoonlijk tintje. Super fijn en super blij mee! Fons loopt met trots met zijn steen!